Lions Club Internationell
fyllde 100 år

Vi i Hallsberg firade detta med att ha en barn och ungdomsaktivitet i Spontanlekparken lördagen den 6 maj i år 2017.
Mellan klockan 13.00 till 16.00 fanns medlemmar från Lions Club Hallsberg på plats för att bjuda på korv och popcorn. Vi hade utöver allt som fanns i parken satt upp en Hoppborg för barnen och tre Ponnyhästar att rida på. Att kasta ner burkar var en kul aktivitet som hade kö av kastare hela tiden. Ballonger delades ut till alla små barn. Korv med bröd, dricka och popcorn från två maskiner delades ut. Allt var gratis för besökarna.

Vädret var soligt och skönt. 

Många barnfamiljer kom och satt på filtar i sluttningen.

Alla uppskattade vårt evenemang.

.......................................................................................................................................

2016 

Redan under maj månad 2016 startade klubbarna en insamling för att kunna göra något för barn och ungdomar som är mindre bemedlade i vårt samhälle. Kanske till ett bestående projekt år 2017 som alla på hemorten förhoppningsvis kommer att minnas. Vår klubb har beslutat att sätta in 5 000 kr. Under hela året 2017 kan klubbarna även söka bidrag från potten till olika ungdomsprojekt på hemmaplan.
En fin affisch har tagits fram för inspirera alla inför 100-årsjubiléet. Även videoinspelade filmer har gjorts i USA. Se dem på vår facebook sida.

Den 24 maj 2016 ordnades en insamling i Hallsbergsklubben. Det var sånggruppen "SONGSTARS" som uppträdde för sina föräldrar, släkt och vänner i ungdomsgården "KUBEN".

Elisabeth och Per-Åke från klubben berättade om ungdomsprojektet, Lions 100 år, för deltagarna och serverade kaffe och saft.