Nästa månadsmöte är den 12 juni 2019 och är traditionsenligt förlagd vid hembygdsgården i Hallsberg.
Kantakrogen är bokad för en sommarfest med möte, tipspromenad, lotteri och sill o färsk potatis
Som avslutning på måltiden, jordgubbar med grädde och kaffe.
Vi hoppas på en fin och varm sommarkväll.
Vi börjar klockan 18.30.

Välkommen

Månadsmötet i den 8 maj 2019 började vi med att spela minigolf på Mosås fina golfbanor.
Vi fortsatte med månadsmöte efter maten på hotell Stinsen.
Klubbens golfmästare blev Bertil Gunnarsson som fick behålla klubbens vandringspris ytterligare ett år
. Bertil gick runt på 53 slag som nr 2 kom Leif med 54 slag och trea blev Tomas J.

Månadsmötet onsdagen den 10 april var på hotell Stinsen.
Vårens aktiviteter stämdes av och nya idéer diskuterades. Närmast är det "Vårbrasan" i Verners backe den 30 april. Alla medlemmar skall försöka få med någon "Vän till Lions" till aktiviteten. Det skulle underlätta med några avbytare under kvällen. Kvällen avslutades med ett fråge-quizs. Vagnarna skall städas och ses över på måndag förmiddag den 15 april kl. 10.00.

Månadsmötet onsdagen den 13 mars klockan 18.30 var på hotell Stinsen.

Inbjuden föredragshållare var Birgitta Edholm från Hallsbergs släktforskningsklubb.
Hon berättad om hur släktforskningen förenklats de senaste åren för allt finns nu att få tag på nätet. Hon håller kurser sedan många år och önskade oss välkomna till någon sådan.

Månadsmötet den 13 februari var på Hotell Stinsen.

Vi fick besök av Gunnel Häggstam från Världsbutiken i Hallsberg, innan vi hade vårt månadsmöte.
Det är ett mycket engagerat gäng som helt ideellt jobbar med butiken. Det är många småföretagare ute i världen som kan leva på sina företag. Tack vare Världsbutikerna.
Tack Gunnel för att du engagerat informerade oss om Världsbutiken.

2019 års första månadsmöte var i bowlinghallen
den 9 januari.

Klockan 18.00 onsdagen den 9 januari 2019 träffades vi i bowlinghallen.
Vi bemannade tre banor under en timma före månadsmötet. Bäst av två serier visade sig vara Gunnar Svedlund.
Han fick överta vandringspriset som Bertil Fredriksson haft ett år. Det är ett stort glaslejon samt en bowlingkägla. Grattis Gunnar.
Månadsmötet besöktes av zonordförande Elisabeth Emanuellsdotter-Voll. Hon delade ut årets chevronmärket till några medlemmar. Klubbens äldsta medlem Bertil Fredriksson fick motta märket för 50 år som medlem i Lions Club.

Den 19 december  2018 var alla Lions med respektive på julshowen i Allehallen. Det blev en fin avslutning på Lions året med häftiga sånger av eleverna. Maten var duva som lagats av eleverna och den åt vi före showen.

Decembermötet den 12 december klockan 18.30 blev på hotell Stinsen.
Årets sista medlemsmöte avslutades efter maten med ett lotteri.
Zonordförande skulle ha kommit men uteblev.
God Jul och Gott Nytt År önskades alla.

Novembermötet 2018 var på hotell Stinsen den 14 november kl. 18.30.
Vi fick besök av vår hemliga gäst. "En levnadskonstnär med lång erfarenhet".
Det var Sten Bolling 105 år gammal som gästade oss före mötet
och till maten.

Han berättade om sitt långa aktiva liv som yrkesman inom verkstadsindustrin och som ingenjör och konstruktör. Hans dansintresse började tidigt och fortfarande dansar han. Han är nu mycket välkommen till alla dansbanor. Han behöver sedan flera år aldrig betala någon entréavgift för att få dansa. Tack Sten för en intressant kväll.

Oktoberber mötet den 10 oktober 2018 började med
ett studiebesök vid Sannaheds "Persedelsförråd" kl.18.00.
Vi samåkte till Sannaheds f.d militära persedelsförråd.
Där berättade Kerstin Lundkvist-Eriksson inlevelsefullt om hur huset helt ideellt ändrats till ett museum med massor med prylar, mest från de senaste 100 åren. Alla kände igen saker från sin barndom.
Tack för en trevlig visning.
Maten väntade sedan på hotell Stinsen. Månadsmötet leddes på ett bra sätt av årets president Gunnar Svedlund. Kvällen avslutades med ett lotteri.

Det första medlemsmötet detta verksamhetsår hade vi den 12 september 2018 på Kvarntorpshögen.
En tipspromenad genomfördes i nästan full storm. Mötet hade vi efter promenaden i värmen på Hotell Stinsen. Lars Gunnar Freij tippade bäst av oss alla, grattis.

Månadsmötet i den 8 maj kommer att ske med början vid en minigolfbana. Plats och tid är ännu ej riktigt klar ännu.

Månadsmötet onsdagen den 10 april var på hotell Stinsen.

Månadsmötet onsdagen den 13 mars klockan 18.30 var på hotell Stinsen.

Månadsmötet den 13 februari var på Hotell Stinsen.

Tack Gunnel för att du engagerat informerade oss om Världsbutiken.

2019 års första månadsmöte var i bowlinghallen
den 9 januari.

Klockan 18.00 onsdagen den 9 januari 2019 träffades vi i bowlinghallen.

Decembermötet den 12 december klockan 18.30 blev på hotell Stinsen.
Årets sista medlemsmöte avslutades efter maten med ett lotteri.
Zonordförande skulle ha kommit men uteblev.
God Jul och Gott Nytt År önskades alla.

Novembermötet 2018 var på hotell Stinsen den 14 november kl. 18.30.
Vi fick besök av vår hemliga gäst. "En levnadskonstnär med lång erfarenhet".
Det var Sten Bolling 105 år gammal som gästade oss före mötet
och till maten.

Oktoberber mötet den 10 oktober 2018 började med
ett studiebesök vid Sannaheds "Persedelsförråd" kl.18.00.
Vi samåkte till Sannaheds f.d militära persedelsförråd.
Tack för en trevlig visning.